Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

Despre noi

m

Depozit de furaje pentru pasari si animale fericite

SC Zamcuta SRL a fost infiintata in anul 2010 si are ca principal obiect de activitate vanzarea si distributia furajelor pentru pasari, animale si pesti, pui de o zi, accesorii zootehnice, mancare pentru caini si pisici. Depozitul principal este situat pe platforma industriala din com. Scheia (str. Humorului 101), jud. Suceava si are o capacitate de 150 de tone. Firma are doua puncte de lucru:
1. Falticeni, jud. Suceava - str. N. Beldiceanu nr. 3A (Piata Falticeni)
2. Depozit principal Scheia
Transportul se face cu mijloace de transport proprii de 1-3 tone. Pe langa produse, va putem oferi sfaturi si informatii in legatura cu produsele si accesoriile de care aveti nevoie. Lucram in parteneriat cu firme de top pentru a va oferi produse de cea mai inalta calitate.

Pui de o zi

Vindem pui de o zi - albi de carne, rasa mixta (rosii, porumbaci, gat golasi), gaini ouatoare, curca, bibilica, rate, gaste si prepelita

Furaje

Comercializam hrana pentru microferme, furaje combinate complete (startere, crestere, finisare, premixuri, vitamino-minerale (0.5-5%), concentrate proteino-minerale (10-40%) ) pentru diferite specii de pasari animale si pesti.

Mancare animale

Vindem mancare pentru caini si pisici, tip conserva, pliculet sau granule

Accesorii zootehnice

Vindem custi, capcane, adapatori, hranitori, bec infrarosu si linii automate profesionale pentru microferme (hranitori si adapatori)

Suplimente veterinare

Vindem produse antiparazitare si suplimente alimentare pentru diverse animale

Sfaturi

Suntem aici sa va ajutam cu sfaturi atunci cand doriti sa achiziotionati produsele noastre

f

Colaboram cu urmatoarele firme

Vindem furaje si concentrate profesionale de la firme de top din Romania, Italia si Ungaria. Furajele combinate, complete produse de aceste firme sunt cu o rata de conversie foarte buna, produse de utilaje profesionale care nu permit interventia factorului uman.

Romania

Ungaria

Italia

R Moldova

Romania

Salvafort – G&M Grup

Nadudvari

Veronesi

Oleineac

Bobilech