Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

Furaje pesti

m

FURAJ PENTRU PASTRAV

Furajul extrudat pentru cresterea pastravului de la renumita fabrica de furaje, VERONESI din Italia, este recomandat pentru hranirea pastravului crescuţ în conditii de ferma intensiv dar si non-intensiv . Furajul este sub formă de granule compacte incepand cu 0,2 mm, 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,5mm, 2mm, 3mm, 4mm si 6mm in functie de marimea pestilor . Furajul pentru pastrav de la VERONESI este un furaj plutitor sau scufundabil, cu un nivel mate de energie, si este recomandat pentru utilizare în conditiile destul de variabile de mediu a majoritatii fermelor din Romania. Furajul de pastrav da rezultate notabile și o economie a cantitatii de hrana datorita echilibrului dintre nivelul de proteina si cel de grasime dar si a digestibilitătii foarte ridicate a materiilor prime folosite – ele provenind din grasimi animale exclusiv.

FURAJ PENTRU CRAP

Această hrană este special formulată pentru pești de apă caldă sau de iaz, de la 2 la 3 mm în funcție de mărimea pesti. Această dietă este excelent echilibrată pentru somn și crap.

FURAJ PENTRU STURIONI

Furajul extrudat pentru cresterea sturionului de la renumita fabrica de furaje, VERONESI din Italia, este recomandat pentru hranirea sturionilor crescuti în conditii de ferma intensiva si non-intensiva. Furajul este sub formă de granule compacte scufundabile de 3mm, 4mm si 6mm, in functie de marimea pestelui.