Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

Mancare pisici si caini

Pisici

m

Hrana uscata pisici KirbyCat

Hrana uscata completa cu pasare si vita pentru pisici adulte Imbogatita cu vitamine si minerale esentiale,reteta Kirby Cat ii ofera tot ce ii trebuie pisicii tale pentru a se mentine sanatoasa.Acizii grasi Omega 3 si Omega 6 si vitaminele A,B2,B5 si B7 ajuta la pastrarea aspectului sanatos al pielii si blanii.Taurina contribuie la sanatatea inimii si ochilor,in timp ce vitamina B1 este esentiala pentru functionarea corecta a sistemului nervos.Kirby Cat are grija de greutatea pisicii tale,de aceea iti vine in ajutor cu recomandari de portii zilnice echilibrate.
Compozitie:cereale si derivatede origine vegetala,carne si derivate de origine animala(incluzand 4%pasare si 4%vita),uleiuri si grasimi,vitamine,minerale. Constituenti analitici: -28% Proteine
-10% Umiditate
-10% Continut de grasimi
-9% Materie anorganica
-3% Fibra bruta
-1.9% Acizi grasi Omega 6
-0.13% Acizi grasi Omega 3

Caini

m

Hrana pentru caini.

Hrană special concepută pentru câinii care sunt supuși unei activități fizice intense (câini de vânătoare, de lucru și de agilitate).

Hrana pentru caini

Hrana produsa cu materii prime selectate pentru a satisface nevoile nutritionale ale cainilor adulti.

Hrana pentru caini

Formula acestui produs vă permite să vă mențineți câinele într-o formă fizică excelentă.

Hrana pentru caini

Produs formulat in crochete prin selectarea celor mai bune materii prime pentru cresterea sanatoasa si armonioasa a catelusului tau.