Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

Suplimente proteice

m

CALCIU FURAJER VITAMINIZAT

Continut: Calciu 33,5 – 35,0 %
Fosfor 3,5 – 4,0 %
Ingrediente : carbonat de calciu, fosfat monocalcic, vitamine, minerale. Utilizare:
Se amesteca bine cu uruiala de porumb, grau, orz, etc.
*Pentru gaini ouatoare: o parte produs cu 10 parti uruiala
*Pentru pui carne, purcei, taurine si ovine: o lingura de produs la 1 kg uruiala.
Avantajele folosirii: creste procentul de ouat, mareste rezistenta la boli, stimuleaza cresterea.
Se foloseste si ca hrana minerala pentru porumbei(toate rasele).

DROJDIE DE BERE FURAJERA

Drojdia furajera este compusa 100 % din drojdie de bere ( Specia Saccharomyces) care provine din procesul tehnologic de fabricatie al berii. Aceasta este uscata si inactivata printr-un proces tehnologic specific. Se prezinta sub forma granule de culoare brun-deschis, cu gust amarui, avand mirosul si aroma specifice de drojdie.
Forma granulata a produsului nu permite aderarea acestuia pe peretii utilajelor de amestec a furajelor iar acest factor minimizeaza pierderile in procesul de amestec. În prezent, drojdia furajeră este folosită pe scară largă în alimentaţia animalelor, fiind cunoscut faptul că ea are un conţinut proteic cu valoare asemănătoare proteinelor de origine animală. Astfel, drojdia furajeră a devenit un ingredient valoros pentru echilibrarea raţiilor de hrană, după ce în Europa a fost interzisă folosirea în hrana animalelor a făinurilor de carne, oase, ş.a.