Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

Custi si capcane

m

Custi

m

CUSCA TRANSPORT 60/30/h=35cm

Cusca de transport sau expunere de animale sau pasari cu dimensiuni de 60/30/h=35cm. Ochiurile sant de 15 mm pe verticala. Este prevazuta cu manere de sustinere, usa de acces si inaltator pentru podea. Se pot transporta sau expune de la animale si pasari mari pana la cinteze, canari, papagali, etc. Cusca este prevazuta cu un inaltator de podea sub care se poate pune o hartie sau carton ca in timpul transportului in masina sa nu faca mizerie si animalele sau pasarile nu stau pe pardosea.

CUSCA TRANSPORT 40/40/h=25

Custi de transport sau expunere de animale si pasari cu dimensiuni de 40/40/h=25 cm. Este prevazuta cu manere de prindere si usa de acces care se poate bloca. Se pot transporta animale si pasari ca: porumbei, gaini, pui de gaina, prepelite, iepuri, chinchilla, veverite, etc

CUSCA PENTRU 10 GAINI OATOARE

Cusca gaini oatoare complet dotata cu usa de acces,adapatori,hranitori,colector de oua, tavite pentru dejectii, inclusiv suportul de sustinere. Dimensiuni 100/75/h=55cm, pentru 10 gaini. Se poate face si pe 2 sau 3 nivele.

CUSCA PENTRU 20 DE GAINI OATOARE

Un nivel gazduieste cu aproximativ 20 gaini ouatoare. Dimensiuni pe nivel L=2,00/ l=0,75/ h=0,80 metrii, despartita in doua compartimente.

CUSCA PENTRU 60 DE GAINI OATOARE

Custi pentru gaini oatoare. Un nivel gazduieste cu aproximatie 20 gaini oatoare, dupa normele actuale de bunastare a animalelor.

CUSCA PENTRU IEPURI

Cusca dubla iepuri tineret sau se se pot folosii si pentru masculi. Custile sunt complete dotate, hranitor de lucerna, hranitor de furaj sau cereale,adapator, tavite pentru dejectii

CUSCA PENTRU IEPURI, DUBLA

Cusca dubla iepuri tineret sau se se pot folosii si pentru masculi ci dimensiuni de 160/60/h=45 cm. Custile sunt complete dotate, hranitor de lucerna, hranitor de furaj sau cereale,adapator, tavite pentru dejectii .Aceste custi se pot suprapune pe 3-4 nivele, fara a fi nevoie de rastele de sustinere. De preferat prima cusca de jos se aseaza pe un suport metalic si celelalte se sustin una pe alta.

CUSCA PENTRU 25 PREPELITE

Custile pentru prepelite (CPR/25) sunt complet dotate si gazduiesc maxim 25 prepelite oatoare.

CUSCA PENTRU 50 PREPELITE

Custile pentru prepelite (CPR/90) sunt complet dotate si gazduisc 50 prepelite ouatoare pe nivel. Ele pot fi montate pe 4-5 nivele, formandu-se baterii de crestere. Prima cusca de jos, de preferat, se monteaza pe un suport metalic, suport care poate sustne 4-5 nivele.

CUSCA PENTRU 80 PREPELITE

Cusca pentru prepelite cu capacitate de 80 capete pe nivel. Dimensiuni: L=130 l=60 h=25cm

Capcane

m

CAPCANE ECOLOGICE ROZATOARE

Capcane ecologice pentru rozatoare din plasa de sarma sudata, foarte eficiente.

CAPCANA ECOLOGICA

Capcana ecologica cu dimensiuni de 140/50/h=50 cm. Se poate utiliza pentru capturarea diferitelor animale si pasari. Este prevazuta cu usa metalica, tija pentru momeala. Cand tija se misca, usa metalica cade inchizand capcana.

CAPCANA ECOLOGICA PENTRU ANIMALE MIJLOCII

Capcana ecologica cu trapa pentru animale si pasari mijlocii. Dimensiuni L=70cm, l=40,h=40cm.

CUIBAR PASARI

Cuib pentru ouat cu tava de colectare,din plastic, pentru montare pe perete folosit la păsările ouătoare. Se monteaza foarte usor cu 4 orificii de montare. Conține tavă cu capac pentru colectarea ouălor. Ouăle raman curate și fără ca păsările sa aibă acces pentru a le sparge. Treapta din plastic de la intare permite accesul mai ușor la păsărilor. Curațarea cuibarului este foarte ușoară. Acoperișul înclinat împiedică găinile să se spijine pe el, astfel încât cuibul arăta mereu curat. Dimensiuni 370 x 444 x 503 mm.