Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m
[rev_slider_vc alias=”home-5-1″ enable_paspartu=”no”]

Produse antiparazitare

ECTOCID-HERBA SPRAY

Spray antiparazitare pentru animale de us extern.

ECTOCID-HERBA PULBERE

Pulbere antiparazitare pentru animale de us extern.

BUTOX

Previne si trateaza infestatiile cu ectoparaziti. Este un antiparazitar extern cu actiune neurotoxica asupra ectoparazitilor: capuse, paduchi, scabie, purici, etc.

SUPLIMENTE ANTIPARAZITARE -BYEMITE

ByeMite este un concentrat emulsionabil utilizat pentru pulverizare, limpede de culoare gălbuie până la maro care conţine 500 mg/ml foxim.

SANITOX

Combate o gama larga de daunatori: gandaci de bucatarie, purici, termite, acarieni, capuse, plosnite, molii, muste, tantari, paianjeni, furnici, etc. Continut in substanta activa : Tetramethrin 3%,  Cypermethrin 7%,
Solvent 90%

FURAJ PENTRU PUI SI GAINI

 

MOMEALA RATICIDA – PROKUM

Previne si trateaza infestatiile cu ectoparaziti. Este un antiparazitar extern cu actiune neurotoxica asupra ectoparazitilor: capuse, paduchi, scabie, purici, etc.

 

MOMEALA RATICIDA – KILRAT

Momeala pentru rozatoare.

 

OTRAVA RATICIDA – DIFERAT

Este o momeala rodenticida bazata pe substanta activa anticoagulanta Difenacoum, eficienta impotriva soarecelui domestic (Mus musculus), sobolanului gri (Rattus norvegicus) si sobolanului negru (Rattus rattus), chiar si dupa o singura ingestie.

MOMEALA RATICIDA – BRODY

Brody Paste este o momeala pentru rozatoare bazata pe o substanta activa anticoagulanta BRODIFACOUM, eficienta impotriva soarecilor de casa (Mus musculus), sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) si sobolanilor nffiri (Rattus rattus), chiar dupaprima ingerare.

Brody Paste contine o substanta amara destinata prevenirii ingerarii accidentale de catre copii. Produsul nu creeaza panica si suspiciuni printre membrii populatiei de rozatoare. Brody paste recomandata pentru utilizarea non-profesionala , adecvata pentru aplicarea in jurul cladirilor rurale si civile, case pivnite, depozite si gradini aferente, precum si in zonele exterioare.