Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

[rev_slider_vc alias=”home-5″ enable_paspartu=”no”]

Furaje pesti

FURAJ PENTRU PASTRAV (FISH FEED)

Furajul extrudat VERONESI pentru cresterea pastravului de la Veronesi este recomandat pentru hranirea pestilor crescuţi în conditii de ferma intensive dar si non-intensive . Furajul este sub formă de granule compacte incepand cu 0,2 mm, 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,5mm, 2mm, 3mm, 4mm si 6mm in functie de varsta și greutatea pastravului . Veronesi este un furaj plutitor sau scufundabil de ingrasare cu un nivel mare de energie, si este recomandat pentru utilizare în conditiile destul de variabile de mediu a majoritatii fermelor din Romania. Furajul de pastrav da rezultate notabile și o economie a cantitatii de hrana datorita echilibrului dintre nivelul de proteina si cel de grasime dar si a digestibilitătii foarte ridicate a materiilor prime folosite – ele provenind din grasimi animale exclusiv .

 

FURAJ PENTRU CRAP (FISH FEED)

Furajul extrudat VERONESI pentru cresterea crapului de la Veronesi este recomandat pentru hranirea pestilor crescuţi în conditii de ferma intensive dar si non-intensive . Furajul este sub formă de granule compacte incepand cu 0,2 mm, 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,5mm, 2mm, 3mm, 4mm si 6mm in functie de varsta și greutatea pastravului . Veronesi este un furaj plutitor sau scufundabil de ingrasare cu un nivel mare de energie, si este recomandat pentru utilizare în conditiile destul de variabile de mediu a majoritatii fermelor din Romania. Furajul de pastrav da rezultate notabile și o economie a cantitatii de hrana datorita echilibrului dintre nivelul de proteina si cel de grasime dar si a digestibilitătii foarte ridicate a materiilor prime folosite – ele provenind din grasimi animale exclusiv .

 

FURAJ PENTRU STURIONI (FISH FEED)

Furajul extrudat VERONESI pentru cresterea sturionilor de la Veronesi este recomandat pentru hranirea pestilor crescuţi în conditii de ferma intensive dar si non-intensive . Furajul este sub formă de granule compacte incepand cu 0,2 mm, 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,5mm, 2mm, 3mm, 4mm si 6mm in functie de varsta și greutatea pastravului . Veronesi este un furaj plutitor sau scufundabil de ingrasare cu un nivel mare de energie, si este recomandat pentru utilizare în conditiile destul de variabile de mediu a majoritatii fermelor din Romania. Furajul de pastrav da rezultate notabile și o economie a cantitatii de hrana datorita echilibrului dintre nivelul de proteina si cel de grasime dar si a digestibilitătii foarte ridicate a materiilor prime folosite – ele provenind din grasimi animale exclusiv .