Va asteptam la depozitul nostru din Scheia, Suceava (Strada Humorului, numarul 101). Pentru mai multe detalii sau intrebari ne puteti contacta si la numerele de telefon 0230220101, 0756952931, 0745165999 si 074314222 sau prin e-mail la zamcuta@furajesuceava.com

m

[rev_slider_vc alias=”home-5-1-1″ enable_paspartu=”no”]

PUI DE O ZI RASA MIXTA (rosii, porumbaci, gat golas)

Puii de rasa mixta sunt foarte bine adaptati la cresterea in conditii de sistem gospodaresc, datorita robustetii dobandite genetic la aceste categorii de pui.

Acestia sunt foarte potriviti pentru a fi pastrati si la varsta adulta – gainile fac multe oua iar cocosii sunt mari si frumosi.

Puii de rasa mixta au carnea foarte gustoasa. Motivul acesta, precum si cele doua de mai sus, determina din ce in ce mai multi crescatori sa prefere aceasta categorie de pui in detrimentul puilor de carne.

Avem pui de o zi de vanzare, la cerere. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

PUI DE O ZI DE CARNE

Pui de carne sunt crescuti in mod special pentru pulpe si piept. Prezinta o crestere rapida, cu carcase deosebite. Daca sunt crescuti corespunzator, cu furajul recomandat, ating greutatea de 2,5kg la varsta de 8 saptamani.

 

Avem pui de o zi de vanzare, la cerere. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

PUI DE O ZI DE GAINI OUATOARE

Puicuta ouatoare Hy-Line Brown este cea mai echilibrata gaina ouatoare din lume cu o productie de este 355 oua maro in 80 de saptamani.

 

Avem pui de o zi de vanzare, la cerere. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

BOBOCI DE O RATA DE O ZI

Dintre rasele specializate pentru carne, in ordinea cantitatilor vandute, enumeram rasa Pekin, hibridul Mulard si hibridul Barbarie.

Rasa Pekin este cel mai frecvent crescuta pentru carne in America de Nord si in Europa. Calitatile deosebite ale acestei rase sunt viteza mare de crestere si rata buna de conversie a furajului. La maturitate ating greutatea corporala de 3 – 3,5 kg la rate si 3,5 – 4 kg la ratoi.

Hibridul Mulard este foarte apreciat pentru productia de carne si calitati deosebite, apreciate de consumatori, cat si pentru producerea de ficat gras.

Productia de oua este buna, pot ajunge sa dea peste 100 de oua/ an cu o greutate cuprinsa intre 75 si 95 gr. Oul de rata contine Fier, Zinc, Potasiu, Retinol, Vitamina K si ii poate ajuta pe cei cu probleme digestive sau hipertensiune.

 

Avem boboci de o zi de vanzare. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

BOBOCI DE GASCA DE O ZI

Produsele obtinute: carnea si ficatul de o calitate foarte buna, ouale si penajul foarte valoros fac din gasca una din cele mai interesante specii de crescut in gospodarie.

Se adapteaza extrem de rapid, au o crestere accelerata.

La varsta de 8 saptamani ajung la greutatea de 4 kg, iar la maturitate fiziologica (7-8 luni) femelele au intre 5-6 kg, iar masculii peste 7 kg.

Productia de oua este sezoniera, de aproximativ 35 – 40 oua.

 

 Avem boboci de o zi de vanzare. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

PUI DE CURCA DE O ZI/ BIG 6

Puiul de curca se preteaza foarte bine si pentru cresterea in gospodarie, facuta cu dedicare si pricepere, multi crescatori avand rezultate spectaculoase (in mod frecvent greutate peste 25 kg -la masculi- si greutatea pieptului peste 10 kg de carne).

In afara de conditiile de crestere, foarte importante sunt furajele administrate in primele luni. De exemplu starter-ul trebuie sa contina minim 27% proteina si sa fie granulat (2mm).

 

Avem pui de o zi de vanzare. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

PUI DE PREPELITA DE O ZI

In primele doua saptamani de viata, adapostul in care vor fi tinuti puii de pasare este foarte important. Alegeti un loc protejat de frig, care se poate incalzi daca este cazul. Trebuie sa aiba si ventilatie, un geam care se poate deschide este perfect. Acesta va oferi si lumina naturala pe timpul zilei. Este important sa aiba aer proaspat, asa ca noaptea ar fi indicat sa lasati geamul putin crapat. Aveti grija sa nu intre ceva pe ei in schimb.

 

Avem pui de o zi de vanzare. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

 

PUI DE BIBILICA DE O ZI

Bibilica este o pasare care provine din Africa, fiind crescuta in special pentru carnea ei de calitate superioara, care este considerata o delicatese.

O bibilica de carne la trei luni, cantareste intre 2 kg si 2.5 kg, iar la maturitate 4 – 5 kg.

 

Avem pui de o zi de vanzare. Pentru mai multe detalii contactati-ne.